Moška denarnica Deabolar Nano siva
Moška denarnica Deabolar Nano siva
26.95€
26.95€
Šifra:
sT66sv

Moška denarnica Deabolar Nano siva

Minimalistična eleganca, ki v sebi skriva presenečenje. Ena redkih denarnic manjšega formata, ki varno shranjuje vsebino z zapiranjem na gumb, hkrati pa v sebi skriva velik prostor z zapiranjem na zadrvo.

Dimenzije: 12 cm x 10 cm x 1.5 cm


Do 6 kartic

Žepek za bankovce

Prostor za kovance

Zapiranje na gumb
26.95€
Na zalogi - pri tebi v 48 urah!
 • Najnižja cena zadnjih 30 dni: 26.95€
 • 26.95€
  Možnost plačila
  VEČ KOT KLASIKA

  Deabolar - denarnica, ki preseneča. Izgleda kot navadna denarnica, ampak pri odpiranju nas preseneti že kovinski gumb ki skrbi, da se denarnica ne bo nepričakovano odpirala. Morda bo kdo ob odpiranju razočaran, da ima model Nano le 2 prostora za kartice. Ampak izdelovalci tega modela so dodatne 4 prostore skrili v predal zraven bankovcev. Zelo inovativno, saj tako lahko skrijemo ali na še bolj varno mesto shranimo kartice, ki jih ne uporabljamo vsak dan. 

  Dodatna posebnost, ki očara je zadrga. Le ta se odpira čez celotno dolžino denarnice, kar pomeni, da je tukaj prostora za več kot le kovančke. Vse od ključa vrat, obeska ali kakšnih drugih manjših predmetov. Čeprav v modelu Nano prevlada ena barva, so poskrbeli za popestritev. Na zgornjem robu se pojavlja majhen rdeč našitek, ki pa nima samo stilski pomen, ampak tudi omogoča lažji oprijem in odpiranje denarnice, da lahko dostopamo do dodatnih 4 kartic, ki so skrite v predalu zraven bankovcev. Zelo inovativno Deabolar. Zelo inovativno.

  Mere: 12 cm x 10 cm