Moška denarnica Leeshang 40s
Moška denarnica Leeshang 40s
19.95€
19.95€

Moška denarnica Leeshang 40s

 Izgled kot iz 1940

 Umetno usnje

 Varno zapiranje

 Hitra dostava!

 širina / višina / debelina

    9.5 cm   8.9 cm    1.3 cm

Šifra:
Razpoložljivost:
T20
Na zalogi
19.95€
Brez DDV: 16.35€
19.95€
Možnost plačila
Enostavnost z zgodovino.

Denarnica za tiste, ki imate radi posebne stile. Prav ta dizajn denarnic se je uporabljal v letih 1940 in vse do danes ima še enak izgled.
Enostavna a tanka oblika, ki se naravnost prilega v vaš suknjič. Za varnost vsega imetja pa skrbi kovinski gumb za zapiranje.

Tudi v notranjosti denarnica skriva stvari. A nič kaj preveč. Tukaj je namreč prostora za 4 kartice in bankovce. Kaj pa s kovanci? Zakaj ne kar v zadnji žep.

Notranjost denarnice ima 2 predalčka za kartice, v vsakega pa lahko shranimo po 2 kartici. Ampak pomnite, vsaka dodatna kartica pomeni dodatno debelino.

Prostora pa ima tudi za bankovce.

In kaj je največji čar te denarnice? Prav način odpiranja in njena "pusta" oblika ter seveda njena zgodovina. Denarnica je na voljo v črni barvi!

Kdo bi vedel, da so že takrat upoštevali priročne mere. Sama denarnica namreč ni nič kaj debelejša od novodobnih mobilnih telefonov. Tako kot je sedaj pomembna debelina denarnice, je tudi takrat veljalo to pravilo (denarnica se v suknjiču ni smela videti).

KAM PA Z DROBIŽOM?

Enostavno. Manjše kovančke (1, 2 in 5 centov) v šparovček, večje pa v zadnji žep. Že tako je bila tukaj vedno debela denarnica, mar ne?
Podobni izdelki