Moderen, minimalističen izgled

 Prostor za kovance

 Veliko prostora in izvlečni predal

 Hitra dostava!


Šifra: T04rj
Razpoložljivost: Na zalogi
21.95€
Brez DDV: 17.99€

Količina

Eleganca, prostornost in uporabnost.

Elegantna modna moška denarnica iz umetnega usnja. Model ima veliko prostora tako za bankovce kot vse vaše kartice. Njena posebnost je prav praktičnost same denarnice, saj ima zraven hitro dostopnega prostora za drobiž, denarnica tudi en izvlečni predalček. 

V notranjosti ima denarnica minimalističen dizajn, kjer prevladuje črna barva. Nudi nam veliko predalčkov za kartice ter en pregleden predalček za shranjevanje vozniške, osebne ali druge vrste dokumenta.

Kljub veliki prostornosti pa denarnica Bovis ne bo pretirano napihnila vaših žepov, saj je narejena precej taktično in premišljeno.
Posebnost denarnice je prav njen dizajn in prostornost, saj ima denarnica kar več kot 10 predalčkov za kartice, prostor za bankovce in kovance.

KOLIKO JE PROSTORA?
Denarnica ima v notranjosti kar 9 predalčkov za kartice in osebne dokumente, eden od predalčkov ima prozoren žepek. Hkrati ima denarnica tudi izvlečni predal, na katerem so dodatni 3 predalčki. Tako nam denarnica skupno nudi kar 12 predalčkov za kartice. 

Ne semo pozabiti tudi na priročen prostor za kovance, kateri je dostopen brez da bi morali odpreti denarnico in se zapira na zadrgo.

PREVERJENO: v osrednji prostor, ki je namenjen bankovcom lahko shranimo tudi prometno dovoljenje in vozniško (če jo še imate v stari obliki).

Ti je ta denarnica všeč? Naroči svojo še danes!

Že jutri je lahko pri tebi :)