Pri TOSN.si se trudimo, da bi naročeni izdelki čimprej prispeli do vas. Zato so vsa naročila, če so oddana do 14.00 ure obdelana in odposlana še isti dan ali naslednji delovni dan. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem in o čakalnem roku obvestili po elektronski pošti.Kdo dostavlja vaše pakete?
Vsa naročila iz spletne trgovine TOSN.si dostavlja naš pogodbeni partner, ki je Pošta Slovenije d.o.o. oziroma ga pred vaš prag dostavi vaš priljubljeni poštar. Pošiljka v 99% primerov prispe že naslednji delovni dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket poslan.

Kdaj lahko pričakujem dostavo?
Pošiljka v 99% primerov prispe že naslednji delovni dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket poslan. 

Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo, s katerim lahko paket prevzamete na vaši pošti.

Kakšen je strošek poštnine?
Poštnina znaša 3,17€ oziroma je brezplačna ob nakupu nad 40€. Ob izbiri načina plačila "Po povzetju" se dodatno obračunava provizija Pošte Slovenije za nakazilo v višini 1,5 eur. Provizija se plača ne glede na vrednost višine nakupa, saj si jo zaračuna Pošta Slovenije.

Kako ga lahko plačam svoje naročilo?
Na spletni strani uporabljamo Rapid SSL zaščito, kar pomeni da so vaši osebni podatki varni. SSL cerifikati so digitalna potrdila, ki se uporabljajo pri elektronskem poslovanju in zagotovijo visoko stopnjo varnosti pri komunikaciji. To pomeni, da so podatki, ki se prenašajo, zaščiteni in kriptirani.

Na TOSN.si trenutno vam trenutno omogočamo plačilo na naslednje načine:
 ▷ ob povzetju paketa,
 ▷ plačilo po predračunu,
 ▷ s plačilnimi karticami (Maestro, MasterCard, Visa, AmEx,...),
 ▷ preko sistema PayPal.