Moška denarnica Organizer Črna
Moška denarnica Organizer Črna
23.95€
23.95€

Moška denarnica Organizer Črna

 Veliko prostora za kovance

 Zapiranje na zapenjanje

 2 ločena prostora

 Hitra dostava!

 širina / višina / debelina

     10 cm   20 cm      3 cm

Šifra:
Razpoložljivost:
T10
5-10 dni
23.95€
Brez DDV: 19.63€
23.95€
Možnost plačila
Vaš osebni organizator.

Iščete prostor, kam shraniti veliko kartic, dokumentov, vizitk poslovnih partnerjev? Potem je ta eleganten, moden a zelo prostoren organizator primeren za vas. Model ima veliko prostora tako za bankovce kot vse vaše kartice, vanj pa lahko spravite tudi kak mobilnik, potni list ali druge pomembne listine.

Organizator ima tudi dva ločena prostora, eden od njiju se zapira na zadrgo, tako da bo vsebina v njem vedno na varnem.

In ne samo za dokumente, tudi prostora za denar in kovance je dovolj. Super pripomoček za vse, ki jim klasična denarnica ni dovolj.
Eleganten moški organizer, primeren za vse, ki potrebujejo veliko prostora hkrati pa imeti vse lepo zloženo na svojem mestu.

KOLIKO JE PROSTORA?
Denarnica ima v notranjosti kar 15 predalčkov za kartice, 2 velika podolgovata predalčka na drugi strani pa z zadrgo skrit in varovan še en predel. V tem predelu najdemo 2 nova predalčka, ločena z manjšim, ki se prav tako zapira z zadrgo (primeren za kovance, spominske kartice, nakit,...).


PREVERJENO: v osrednji prostor, ki je namenjen bankovcom lahko shranimo tudi prometno dovoljenje, vozniško (če jo še imate v stari obliki), potni list ali celo kakšne dokumente.
Podobni izdelki